This website uses cookies to improve your browsing experience. By continuing to use this site, you consent to the use of cookies on your device as described in our Cookie Policy.
Book Now
+47 37250000
Book Now
header_subpage_restauranten03

Restaurant

Strand Hotel Fevik wants food to be an experience. We want to offer our guests the little extra that makes every stay an experience exceeding the last. This is why we have developed a food philosophy that is inspired by local history and food ingredients.
The secret of an unforgettable journey in taste rarely contains anything else but fresh, local product.
At Strand Hotel Fevik we source and pick out the very finest local ingredients creating menus which do justice to the quality of the products. We prepare our food in a way that the ingredients’ individual tastes and textures are accentuated rather than covered up. We only use products that are in season, when taste and quality are at its best, taking care not to destroy valuable nutrients, vitamins or minerals. The menu reflects the changing seasons and constantly evolves to bring you the best of our culinary creativity.The hotel’s surroundings add to the experience. Restaurant Neptun is in the shape of a classic ballroom, with a beautiful sea view, wintergarden and a spectacular ceiling. Neptun will make any meal into a celebration.Our grand dining rooms ‘Axel Lund’ and ‘Blåsalen’ make for more intimate meals with their warm and cozy atmosphere; and why not end a great meal with a visit to our historical bar, named after one of our famous ‘regulars’, writer Roald Dahl?

ÅPNINGSTIDER
Vår restaurant er åpen hver dag hele året , foruten i juleukene, og alle er hjertelig velkommen!


Søndag til Torsdag
Fra 12.00 -21.00
Fredag og Lørdag
Fra 12.00 – 22.00

À LA CARTE
Strand Hotel Fevik tilbyr en smakfull á la carte tilpasset årstiden. Her kan du velge mellom ulike forretter, spennende hovedretter, og en søt finale.
Lunsj serveres 12.00 – 16.00
Middag serveres fra 18.00
Fra 16.00 har vi en redusert meny før vi åpner for middag 18.00.

SELSKAPSMENYER
Alternativ 1

Skalldyrsuppe med kamskjell, pisket krem med basilikum og vanilje.
Oksefilet med trøffel-duxelle og sprengt kalvebryst servert med selleripuré, semitørkede tomater, grillet grønnsaksrull og okse glace.
Sjokolademousse på solsikke og gresskarkjernebunn, yoghurt parfait med yoghurt fra Tjamsland Gård, bringebær og havtornsirup.
***
Alternativ 2
Ceviche av torsk med koriander, granateple, brent agurk, sitronpuré og avokadopuré.
Andebryst med bakt søtpotetpuré, karamellisert løk-kompott med appelsin og cointreau, sukkererter, brent vanilje og Bigaradesaus.
Blanc Manger med jordbærmousse, mandelsvampkake og jordbærgelé.
***
Alternativ 3
Spekeskinke fra Bekkereinan laget av svart Dala-gris fra Kvinesdal servert med eplepuré og eplegelé med Calvados fra Agder Brenneri.
Hjort med rødbetepuré, polkabeter, amarena kirsebær, kirsebærsaus, minigulrot og spinat timball.
Hylleblomst Bavaroise på marsipanbunn, bakt rabarbra, rabarbra sorbet, marengs og krystallisert hvit sjokolade.
***
Alternativ 4
Rødbetesalat med honning vinaigrette, valnøtter, ruccola, rugbrødsmuler og chèvre espuma.
Kveite med svartpepper crust, grønn olje, beurre blanc med ørretrogn og gressløk, grillet kål og broccoli variasjon.
«Sitronterte» med italiensk marengs, vaniljeis, coulis og bær
Til alle hovedretter følger valgfrie: Bakte småpoteter, kokte poteter vendt i olje og urter eller fløtegratinerte poteter.
Når i sesong, serveres alle retter med friske grønnsaker fra Hesnes Gartneri.
Selskapsmenyen kan bestilles av grupper på over 10 personer, senest 7 dager før ankomst.
#spissorlandet #hesnesgartneri #tjamslandysteri #bekkereinan
Close