Cookie-regler vilkår for cookies.
Book nå
+47 37250000
Book nå
header_subpage_restauranten03

RESTAURANTEN

På Strand Hotel Fevik skal mat være en opplevelse. Summen av våre verdier kommer til utrykk i det som settes på bordet. Vi ønsker å tilby våre gjester noe som vil løfte opplevelsen av ethvert besøk, derfor har vi utviklet en matfilosofi med historie og lokale råvarer som viktige ingredienser.
En uforglemmelig smaksopplevelse inneholder sjelden noen større hemmelighet enn gode råvarer, de er det viktigste en restaurant har. Vi tilbereder maten på en måte som beholder råvarenes egenart, hvor ingrediensenes individuelle smaker og konsistenser fremheves uten å tildekkes. Våre menyer følger årstidene. Råvarene utnyttes i sesong, når de har best smak og kvalitet, og håndteres og tilberedes på en måte som tar vare på verdifulle næringsstoffer, vitaminer og mineraler.

Omgivelsene gjør også et måltid til noe spesielt.  Restaurant Neptun er utformet som en klassisk ballsal. Med et tak like vakkert som en sørlandsk stjernehimmel og vinterhage løfter Neptun opplevelsen av en feiring eller et enkelt måltid. Her kan du nyte maten tett på havet, med en utsikt som er like magisk året rundt.
Vår ærverdige spisestue ’Axel Lund’ og ’Blåsalen’ inviterer til mer intime måltider i lune og trivelige omgivelser. Et godt måltid kan avrundes med et besøk i vår historiske bar, oppkalt etter en av våre kjente ‘stamgjester’,  forfatteren ‘Roald Dahl’.

ÅPNINGSTIDER
Vår restaurant er åpen hver dag hele året , foruten i juleukene, og alle er hjertelig velkommen!


Søndag til Torsdag
Fra 12.00 -21.00
Fredag og Lørdag
Fra 12.00 – 22.00

À LA CARTE
Strand Hotel Fevik tilbyr en smakfull á la carte tilpasset årstiden. Her kan du velge mellom ulike forretter, spennende hovedretter, og en søt finale.
Lunsj serveres 12.00 – 16.00
Middag serveres fra 18.00
Fra 16.00 har vi en redusert meny før vi åpner for middag 18.00.

SELSKAPSMENYER
Alternativ 1

Skalldyrsuppe med kamskjell, pisket krem med basilikum og vanilje.
Oksefilet med trøffel-duxelle og sprengt kalvebryst servert med selleripuré, semitørkede tomater, grillet grønnsaksrull og okse glace.
Sjokolademousse på solsikke og gresskarkjernebunn, yoghurt parfait med yoghurt fra Tjamsland Gård, bringebær og havtornsirup.
***
Alternativ 2
Ceviche av torsk med koriander, granateple, brent agurk, sitronpuré og avokadopuré.
Andebryst med bakt søtpotetpuré, karamellisert løk-kompott med appelsin og cointreau, sukkererter, brent vanilje og Bigaradesaus.
Blanc Manger med jordbærmousse, mandelsvampkake og jordbærgelé.
***
Alternativ 3
Spekeskinke fra Bekkereinan laget av svart Dala-gris fra Kvinesdal servert med eplepuré og eplegelé med Calvados fra Agder Brenneri.
Hjort med rødbetepuré, polkabeter, amarena kirsebær, kirsebærsaus, minigulrot og spinat timball.
Hylleblomst Bavaroise på marsipanbunn, bakt rabarbra, rabarbra sorbet, marengs og krystallisert hvit sjokolade.
***
Alternativ 4
Rødbetesalat med honning vinaigrette, valnøtter, ruccola, rugbrødsmuler og chèvre espuma.
Kveite med svartpepper crust, grønn olje, beurre blanc med ørretrogn og gressløk, grillet kål og broccoli variasjon.
«Sitronterte» med italiensk marengs, vaniljeis, coulis og bær
Til alle hovedretter følger valgfrie: Bakte småpoteter, kokte poteter vendt i olje og urter eller fløtegratinerte poteter.
Når i sesong, serveres alle retter med friske grønnsaker fra Hesnes Gartneri.
Selskapsmenyen kan bestilles av grupper på over 10 personer, senest 7 dager før ankomst.
#spissorlandet #hesnesgartneri #tjamslandysteri #bekkereinan
Lukk