• Restauranten

RESTAURANTEN

På Strand Hotel Fevik skal mat være en opplevelse. Summen av våre verdier kommer til utrykk i det som settes på bordet. Vi ønsker å tilby våre gjester noe som vil løfte opplevelsen av ethvert besøk, derfor har vi utviklet en matfilosofi med historie og lokale råvarer som viktige ingredienser.

En uforglemmelig smaksopplevelse inneholder sjelden noen større hemmelighet enn gode råvarer, de er det viktigste en restaurant har. Vi tilbereder maten på en måte som beholder råvarenes egenart, hvor ingrediensenes individuelle smaker og konsistenser fremheves uten å tildekkes. Våre menyer følger årstidene. Råvarene utnyttes i sesong, når de har best smak og kvalitet, og håndteres og tilberedes på en måte som tar vare på verdifulle næringsstoffer, vitaminer og mineraler.

Omgivelsene gjør også et måltid til noe spesielt. Restaurant Neptun er utformet som en klassisk ballsal. Med et tak like vakkert som en sørlandsk stjernehimmel og vinterhage løfter Neptun opplevelsen av en feiring eller et enkelt måltid. Her kan du nyte maten tett på havet, med en utsikt som er like magisk året rundt.
Vår ærverdige spisestue Axel Lund og Blåsalen inviterer til mer intime måltider i lune og trivelige omgivelser. Et godt måltid kan avrundes med et besøk i vår historiske bar, oppkalt etter en av våre kjente stamgjester: forfatteren Roald Dahl.

ÅPNINGSTIDER


Vår restaurant er åpen hver dag hele året , foruten i juleukene, og alle er hjertelig velkommen!



Mandag til Torsdag
Fra 12.00 - 21.00
Fredag og Lørdag
Fra 12.00 - 22.00
Søndag
Fra 13.00 - 17.00


Kontakt oss

A' LA CARTE
Strand Hotel Fevik tilbyr en smakfull A' la carte tilpasset årstiden, mandag til lørdag. Her kan du velge mellom ulike forretter, spennende hovedretter, og en søt finale.

Middag serveres fra 18.00
Vår meny

Vi har også enkel lunsjservering  mellom 12.00-18.00 mandag - lørdag, med dagens lunsj, fiskesuppe og sandwich.



SØNDAGSBUFFET
Velkommen til vår smakfulle søndagsbuffet hver søndag fra klokken 13 til 17.
Buffeten inneholder varme kjøtt- og fiskeretter, ett lekkert dessertbord og kaffe eller te.
Vi har også lekerom for barna.

Husk å bestille bord på tlf. 37 25 00 00 eller her


SELSKAPSMENYER

Alternativ 1

Skalldyrsuppe med kamskjell, grønn olje og pisket rømme med basilikum og vanilje

Oksefilet fylt med trøffel-duxelle, sprengt kalvebryst, okse glace, selleripuré, semitørket tomat, grillet grønnsaksrull

Sjokolademousse på solsikke og gresskarkjernebunn, salt karamell is og hvit sjokoladesaus

Alternativ 2
Ceviche av torsk med koriander, granateple, agurk, sitronpuré, avokado og sprøtt

Andebryst, bakt søtpotetpuré, sukkererter, brent vanilje, bigaradesaus, karamellisert løk-kompott med appelsin og cointreau, fennikel og fiken

Vanilje panna cotta, jordbær coulis med ingefær og lime, friske jordbær og marengs

Alternativ 3
Spekeskinke av svart Dala-gris fra Kvinesdal med eple-triologi, ertegele og erteskudd

Hjort, rødbetpuré og polkabeter, kirsebærsaus, amarena kirsebær, mini gulrot og spinat-timball

Rabarbrasuppe med bakt rabarbra, krystallisert hvit sjokolade og hvit sjokoladeis

Alternativ 4
Rødbetsalat med honning vinaigrette, ruccola, sprø rugbrødsmuler og chevreskum

Kveite med svartpepper crust, grønn olje, beurre blanc med kaviar og gressløk, grillet kål med broccoli pure, crumble og crudite

Sitronpai med italiensk marengs, vaniljeis og coulis med bær

***

Når i sesong, serveres alle retter med friske grønnsaker fra Hesnes Gartneri.
Selskapsmenyen kan bestilles av grupper på over 10 personer, senest 7 dager før ankomst.

#spissorlandet #hesnesgartneri #tjamslandysteri #bekkereinan

Kontakt oss