Aktivitäten

  • od1a4086.jpg
  • GT Solrik Indre Leiholmen 2016 (13).JPG
  • HF Ibsens gt2.jpg
  • HF Reimanngården4.jpg
  • PA Utsikt skjærgård.jpg
  • BigB.jpg

AKTIVITÄTEN UND ATTRAKTIONEN

Das Strand Hotel Fevik bietet eine kurze Entfernung zu einer Vielzahl von Aktivitäten und Attraktionen. Das Angebot ist vielfältig und abwechslungsreich und richtet sich sowohl an kleine Kinder im Urlaub als auch an erwachsene Paare, die während eines Wochenendes kulturell nachgefüllt werden möchten.

Søndagsbuffet

Ta med både store og små til søndagsmiddag på Strand Hotel Fevik. 
Hver Søndag fra 13. januar 2019 tilbyr vi en fristene varmmatsbuffe med et lekkert dessertbord
Fra klokken 13.00 - 17.00.

Ta kontakt med oss her for å reservere bord eller ring oss på telefon 37 25 00 00!

Klassisk i Sentrum - Valentine's day på Fevik

Fredag 15. februar kl 19:00- 23:00

Valentine´s på Strand er så godt som uslåelig. Fantastisk mat, nydelig drikke, godt selskap og strålende musikk. Alle medvirkende er topptrimmet for å gi deg en uforglemmelig kveld. Maten er førsteklasses og musikken spenner fra Bach til Frank Sinatra.

For ytterligere informasjon: https://www.klassiskisentrum.no/

Vår-Country 6. april

Velkommen til en hyggelig Countrykveld på Fevik.  Vi servere countrybuffet fra kl 19:00 og så blir det god musikk av Big-B og Arly Karlsen & sons ut i de små nattetimer. 
Kontakt oss på booking@strandhotelfevik.no eller 37 25 00 00 for mer informsajon og reservasjon.

Dyreparken i Kristiansand
Dyreparken er landets største familieattraksjon med et komplett opplevelsestilbud for hele familien. Parken er åpen hver dag året og tilbyr ulike aktiviteter hele året. 


Bomuldsfabriken Kunsthall
Bomuldsfabriken Kunsthall ligger i naturskjønne omgivelser ved Langsævannet i Arendal og er en møteplass hvor publikum kan få oppleve det beste og mest aktuelle som skjer i samtidskunsten.


KUBEN Aust-Agder museum og arkiv
På KUBEN i Arendal kan du oppleve Aust-Agders rike historie gjennom spennende utstillinger.


Vitensenteret, Arendal  
Bli med på gøyale aktiviteter og finn ut av mye spennende på senteret. Moro for hele familien!
Masse morsomme aktiviteter/show både i ukedagene og i helgene, spesielt for barn 6år+.


Hesnes Gartneri og Kjøkken, Grimstad
Her kan man handle lokale, friske råvarer og blomster. Koselig kafe og gavebutikk.


Nøgne Ø mikrobryggeri
Mikrobryggeriet nøgne ø "det kompromissløse bryggeri". Duftende, smaksrike ales er blitt en stor eksportvare fra lille Grimstad. Omvisning med overraskende smaksmeny.


Ibsenmuseet i Grimstad
Ibsen-museet i Grimstad er landets eldste Ibsen-museum, åpnet så tidlig som i 1916. Museet ligger i bygningen hvor Henrik Ibsen arbeidet som apotekermedhjelper, og hvor han skrev sitt aller første skuespill Catilina. Det var her det som siden skulle bli et av verdens mest kjente forfatterskap begynte.


Agder Teater
Teateret i steinbruddet! Det gamle dagbruddet for den karakteristiske røde fjæregranitten har siden 1993 vært skueplass for både Ibsens dramatikk og moderne rockemusikaler. Permanent tribuneanlegg med ca 1000 seter sto ferdig i 1999.


Grimstad Golfklubb
På Hodnebrog 2 km fra avkjørsel på rv420 til Hesnes. Godkjent av Norges Golfforbund. Banen har 9 hull med total lengde på 1820 m, som er 2/3 av en fullverdig 9-hulls bane. Driving range 25 da. med utslagsmatte og ballautomat.


Grimstad Sjøfartsmuseum
Ett av ialt tre bevarte seilskipsverft i Norge. Ligger i «Det gamle kontor»; administrasjonsbygningen til det gamle seilskips-verftet i Hasseldalen, etabl. 1841. Gir oss et tilbakeblikk på seilskutenes storhetstid i Norge.


Norsk Hagebruksmuseum
Her er samlet gamle gjenstander fra gårdsbruk og gartneri, bl.a. en gammel frøhandel og et eget vinmuseum fra Fuhrs Vinkjeller. Viser også utstillingen Hamsun som bonde. I parken og skogkanten på Dømmesmoen finnes bl.a. arboretsti, 43 gravhauger, Ibsens Urtehave og varmekjære vekster som blåregn og bambus. Birger Beislands samlinger, som inngår i museets samlinger, kan besøkes på Berge Gård etter avtale.


For mer informasjon:

Arendal 

Visit Sørlandet

Grimstad Turistkontor