• header_subpage_partnere011.jpg

SAMARBEID

Strand Hotel Fevik samarbeider med utvalgte artister og eventselskaper, som tilbyr aktiviteter, faglig innhold eller ren underholdning for våre gjester.

Sveinung Hølmebakk – sanger og humorist
Sveinung Hølmebakk er en av de tre medlemmene i Nordic Tenors, som vant Komiprisen for Beste Nykommer i 2006 og som for alvor slo gjennom da de var musikalske toastmastre i HM Kong Haralds 70-årsdag. Sveinung Hølmebakk beveger seg gjerne mellom opera, soul og popballader. Med humor, varme og stemmeprakt makter han både å røre og begeistre sitt publikum. Sveinung er også mye brukt som syngende konferansier. Han har deltatt i en rekke TV-programmer, deriblant Beat for Beat, Ti på Topp, Kvelden før kvelden, Sommeråpent og Førkveld.

Les mer på:
www.sveinung.no og www.nordictenors.no.
 
Teambuilding Strand Hotel Fevik
Boost your energy med Kristin Scharin Unander, yogalærer og sykepleier.

Meny 1
Juicing – salig blanding- humor, engasjement og inspirasjon.
Vær med og lag nydelige sammensatte juicer med smaker av bær, frukt og grønnsaker. Alt dette i kombinasjon med enkle øvelser som løser opp i stive nakker og skuldre etter travle dager hjemme eller på jobb. Mitt mål er å gi fornyet energi til kropp og sjel, slik at man står bedre rustet til en ny travel uke i et moderne liv.
Varighet: 75 minutter
Pris pr. person: kr 350,- (minimum 10 personer)

Meny 2
Stress ned med yoga – humor, engasjement og begeistring.
Kurset gir deg mulighet til å gjøre øvelser som bidrar til bedret pust og smidighet i kroppen. Pust er en viktig del av det å redusere stress i kroppen. Vi bruker derfor pusten til å redusere stress og finne mer indre ro. Deltagende bør stille i klær som gir mulighet til å bevege seg fritt (behøver ikke være treningsklær). Kurset passer for alle, også nybegynnere. Alle deltagerne får med seg et lite program de kan ha liggende på kontorpulten eller hjemme med enkle øvelser for skuldre, nakke og hender.
Varighet: 75 minutter
Pris pr. person: kr 270,- (minimum 10 personer)


Meny 3
PT timer- humor, engasjement og inspirasjon.
En PT time innebærer at du som privatperson eller evt. to personer får mulighet til å jobbe med øvelser som passer den enkelte. Både i henhold til Fysisk form og et eventuelt sykdomsbilde. Deltagerne får et program som de siden kan bruke. Aktuelle temaer for en slik type kurs vil være fokus på nakke, skuldre, hofter eller bedret holdning.
Varighet: 75 minutter
Pris pr. person: kr 950,- (minimum 10 personer)

Hotellet charger de enkelte bedrifter kr. 1500,- for lokaler, knyttet til kursene i menyvalget.

Kristin Scharin Unander:
Tlf. 48 23 65 35
www.simhiiyoga.no
kristinunander@yahoo.noKontakt oss