RESTAURANTEN

På Strand Hotel Fevik skal mat være en opplevelse. Summen av våre verdier kommer til utrykk i det som settes på bordet. Vi ønsker å tilby våre gjester noe som vil løfte opplevelsen av ethvert besøk, derfor har vi utviklet en matfilosofi med historie og lokale råvarer som viktige ingredienser.

En uforglemmelig smaksopplevelse inneholder sjelden noen større hemmelighet enn gode råvarer, de er det viktigste en restaurant har. Vi tilbereder maten på en måte som beholder råvarenes egenart, hvor ingrediensenes individuelle smaker og konsistenser fremheves uten å tildekkes. Våre menyer følger årstidene. Råvarene utnyttes i sesong, når de har best smak og kvalitet, og håndteres og tilberedes på en måte som tar vare på verdifulle næringsstoffer, vitaminer og mineraler.

Omgivelsene gjør også et måltid til noe spesielt. Restaurant Neptun er utformet som en klassisk ballsal. Med et tak like vakkert som en sørlandsk stjernehimmel og vinterhage løfter Neptun opplevelsen av en feiring eller et enkelt måltid. Her kan du nyte maten tett på havet, med en utsikt som er like magisk året rundt.

ÅPNINGSTIDER

Vår restaurant er åpen hver dag hele året , foruten i juleukene, og alle er hjertelig velkommen!


Mandag til Torsdag
Fra 12.00 - 21.00
Fredag og Lørdag
Fra 12.00 - 21.00
Søndag
Fra 12.00 - 21.00


MENY
Strand Hotel Fevik tilbyr kjøkkensjefens smakfulle anbefaling tilpasset årstiden, mandag til lørdag. 

Lunsj serveres 12.00 - 18.00

Middag serveres fra 18.00 

Kontakt oss

Søndagsbuffet

53249953
Velkommen til vår smakfulle søndagsbuffe hver søndag  fra kl 13:00 - 17:00
Bufféten inneholder varme kjøtt og fiskeretter og et lekkert dessertbord samt te og kaffe.

Husk å bestille bord på tlf. 37 25 00 00 eller booking@strandhotelfevik.no 

#spissorlandet #hesnesgartneri #tjamslandysteri #bekkereinan