• 14621975-3.jpg
  • header_subpage_selskap011.jpg
  • header_subpage_selskap03.jpg

SELSKAP

Store dager fortjener riktige rammer. I våre omgivelser skapes en stemning som er en viktig dag verdig, enten det er et jubileum, julebord eller fødselsdag. Hos oss kan selskapet feire begivenheten som en helaften, eller ha en feiring hele dagen til ende.

SELSKAPSLOKALER

Med 5 flotte selskapslokaler kan begivenheten skreddersys og feires som en helaften eller nytes hele dagen til ende.

Våre selskapslokaler: 

Blåsalen
Et hyggelig lokale vendt mot sjøen og direkte utgang til hagen. Her dekkes det hyggelig med langbord. Passer for mindre selskap opp til 20 personer.

Espinoza
Lokalet ligger i underetasjen vendt mot sjøen med direkte utgang til hagen. Kan dekkes med langbord, hestesko eller kafèbord. Det er peis i lokalet som gjerne fyres opp for å gi ekstra lun stemning. Passer for selskap opp til 55 gjester.

Axel Lund
Lokalet har store glassvinduer mot sjøen og lekkert, lyst interiør. Kan dekkes med langbord, hestesko eller kafèbord etter hva man ønsker. Passer for selskap fra 35- 60 personer.

Neptun
Storsalen Neptun ligger vendt mot havet, med en vakker buet vinterhage rundt seg. Salen har en fantastisk utsikt og akustikk, og Sørlandets beste dansegulv. Salen dekkes med langbord, eller mindre gruppebord. Passer for selskap opptil 250 personer.

Vinterhagen
Omslutter Neptun, og har store glassflater med magisk utsikt rett ut på stranden og havet. Her kan man dekke til 50 personer.

Himmel og Hav
En sirkulære bankett sal vendt direkte mot stranden. Store vinduer og nydelig utsikt mot havet, sørger for en perfekt ramme for mange uforglemmelige arrangementer og bryllup. Vi dekker til fest med runde bord eller langbord. Salen har dansegulv, og eget mingleområdet med bar og direkte utgang til terrassen og hagen. Passer for selskap inntil 120 personer.

Lokalene Neptun og Himmel og Hav har oppgradert musikkanlegg som enkelt kobles opp mot egen PC/PA-utstyr. Trådløse mikrofoner er disponibelt. Bruk av dette utstyret medfører ingen ekstra kostnad, men man er selv ansvarlige for musikken. Lyd testing og rigging av utstyr avklares med ansvarlig på hotellet.

SELSKAPSMENY

På Strand Hotel Fevik skal mat være en opplevelse. Summen av våre verdier kommer til utrykk i det som settes på bordet.

LES MER

OVERNATTING

Hotellet har totalt 90 rom i lys og klassisk stil. Havutsikten er unik og leilighetene våre har også egen balkong.

LES MER

OMGIVELSER

Omgivelsene på Strand Hotel Fevik gir rom for refleksjon, og spennende historikk gir særpreg og atmosfære.

LES MER