• header_subpage_fasiliteter03.jpg

FASILITETER

Strand Hotel Fevik åpnet i 2010 5 nye kurs- og konferanserom, bankettavdeling, lekker velværeavdeling og 42 nye hotellrom/suiter/leiligheter. Den totale kapasiteten er nå på 90 rom og 270 senger. Med nyåpningen er hotellet blitt dobbelt så stort, og fremstår som et naturlige førstevalg på Sørlandet.

Hotellet har 90 rom/leiligheter/suiter med til sammen 270 senger. Hotellrommene i den historiske delen er lyse, moderne og trivelige.

I nybygget er alle rommene individuelt innredet i klassisk New England stil. Flere av rommene har en nydelig havutsikt, også fra egen balkong. Enkelte hotellrom er øremerket for dyr. Trådløst nettverk over hele hotellet.

Vår nye kurs-, konferanse og bankettavdeling er Sørlandets flotteste! Med utsikt til himmel og hav, og kapasitet til å romme opptil 450 personer i forbindelse med selskaper eller møtevirksomhet er Strand Hotel Fevik et naturlig valg for mange anledninger. Den store, klassiske ballsalen Neptun har et tak like vakkert som en Sørlandsk stjernehimmel. Vinterhagen og havutsikten gir en flott ramme for feiring, men er også et yndet spisested for gjester. Hotellets barer inviterer til hygge i klassiske omgivelser.

Blåsalen er et lyst og hyggelig møte/styrerom, mye brukt i forbindelse med intime måltider opp til 25 personer. De lune omgivelsene sender tankene til fordums tider. Spisestuen Axel Lund byr på måltider for inntil 60 personer og benyttes både til bespisning og til møte/kursvirksomhet.

Våre gjester er velkommen til den lekre velværeavdeling med boblebad ute og inne, badstue og trimrom. åpningstid er fra kl. 07.00 til 19.30. Ved selskapsarrangement i bankettavdeling er utendørs boblebad åpent frem til kl. 14.00. Strand Hotel Fevik er et miljøsertifisert hotell, derfor slås badstuen på etter behov. Vennligst gi oss beskjed 2 timer før du ønsker å benytte badstuen.

Vi er et av få hoteller med egen sandstrand, og med en vakker skjærgård som ramme, har gjester mulighet til aktiviteter som strandvolleyball, sjøfiske, dykking, båtliv og turer i skjærgården. I nærheten finner du også en av Sørlandets beste golfbaner, bowling og go-cart senter.